]> Doodeenvoudig - UITVAARTDRAAIBOEK
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Ballonverstrooiing


Omschrijving

De ballon wordt in een speciaal ontwikkelde ruimte gevuld met een aanzienlijk deel van de as en helium gas. Helium is een natuurlijk edelgas, onbrandbaar, niet explosief of giftig en maakt deel uit van onze atmosfeer. Als het de wens is dat alle as door middel van een ballon de vrijheid krijgt moet er vanwege het gewicht van minimaal twee ballonnen gebruik worden gemaakt. Meer ballonnen is uiteraard ook mogelijk. De ballon bestaat uit natuurlatex en is derhalve gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en dus niet schadelijk voor dier en milieu.

Als alle voorbereidende handelingen zijn verricht wordt de ballon of ballonnen aan de nabestaande overgedragen Op een door de nabestaande gekozen moment wordt de ballon losgelaten en kan hij vredig stijgen tot een hoogte van 15 tot 20 km. Daar zal de ballon door de temperatuur en druk knappen, de as verstrooiend over de vier windstreken. De aanwezige kunnen de ballon afhankelijk van de omstandigheden ongeveer 6 tot 10 minuten volgen.

De ballon kan bijvoorbeeld losgelaten worden op het strand van Scheveningen of elke andere locatie die een speciale betekenis had in het leven van de overledene en of de nabestaande.

Als er kinderen bij de plechtigheid aanwezig zijn verzorgen wij op verzoek ook met helium gevulde kleine ballonnen die na of tegelijker tijd met de grote ballon als begeleiding kunnen worden opgelaten.

Tarieven
Extra ballon € 225
Starttarief locatie buiten postcode 2500 € 85
Kleine begeleidingsballonnen biologisch afbreekbaar € 12,50

Reis/tijd kosten € 0,80 per kilometer, op basis van ANWB routeplanner, 20% toeslag in het weekend en werkdagen na 17.00 uur.

Digitale opname
Van elke soort asverstrooiing en/of bijzetting wordt een digitale opname worden gemaakt welke het verloop van de plechtigheid weergeeft.

De opname wordt op een DVD verstuurd naar de opdrachtgever of per email.

 

Prijs: vanaf € 565€ 565.00

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid