Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal
Referenties

Schoonhoven
Wij via doodeenvoudig de volledige crematie geregeld van onze vader.
Het is raar om zoiets als een crematie via een website te regelen maar via doodeenvoudig is het gewoon een stukje eenvoudiger gebleken.
Het geeft een veilig gevoel dat iemand over de schouder mee kijkt van de begrafenis ondernemer en er een stukje controle is op de prijzen en wat er te doen gebruikelijk is.
De partners waar Jean Pierre mee werkt zijn van een hoog niveau en weten precies wat er wel en niet gedaan dient te worden.
Geen overbodige kosten en of voorstellen gewoon een eerlijk en duidelijk advies (Karen nogmaals bedankt voor je inzet en aanwezigheid) Dit geld niet alleen voor de dienst maar ook voor de rouwkaarten (een eigen ontwerp bleek ook mogelijk), bloemen (hier gaan normaal ook de prijzen maal drie indien je erbij verteld dat het om een rouwstuk gaat), kist en ook het verstrooien naderhand.
Het is een nare periode en je wilt zeker niet achteraf ook nog een enorme kater hebben van de rekening en andere onverwachte kosten Alles is netjes gespecificeerd en daar waar de kosten lager uitgevallen waren dan beraamd wordt dan ook netjes minder in rekening gebracht Kortom een vernieuwende maar betere manier om een dierbare op een juiste en mooie manier naar de laatste rustplaats te brengen zonder het gevoel te hebben dat je aan de goden bent overgeleverd
Eindhoven
Voor het overlijden van onze vader hebben wij via doodeenvoudig een kist besteld. Ik wil jullie bedanken voor de flexibele en correcte organisatie. De dag is hierdoor verlopen zoals vader wilde. Dank.
Arnhem
Langs deze weg bedankt voor de snelle levering van het bestelde rouwboeket.
Noordwijk
Hierbij een korte referentie voor de organisatoren van doodeenvoudig. Na het overlijden van onze moeder xx februari, jl. zijn wij in contact gekomen met doodeenvoudig. Aangezien wij het in eerste instantie “eng” vonden om de uitvaart via internetbedrijf te regelen, hebben we de website bestudeerd en gesproken met Jean Pierre van doodeenvoudig. Wij hadden een goed gevoel en hebben doodeenvoudig ingeschakeld. Al snel kwam Jeanette langs die ons prima heeft geholpen en bijgestaan in de dagen na het overlijden. Het is een mooie, goed georganiseerde dag geworden en we hebben allemaal op gepast wijze afscheid kunnen nemen van onze 102 jarige moeder. Wij kunnen doodeenvoudig zeker aanbevelen.
Beilen
Geachte heer,
Met dank voor uw reactie.
Uw site is erg duidelijk en zeer uitgebreid.
Hopelijk kunnen wij tzt via uw site zelf een en ander regelen, zodat we " overbodige "kosten kunnen uitsparen.
Roermond
Nogmaals mijn dank en ik zal uw site zeker aanbevelen bij andere mensen.

 

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid