]> Doodeenvoudig - EXTRA | WATDOENWIJ | UITLEG |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Hoe werken de stappenplannen?

De opzet van de stappenplannen is als volgt:

  • De bezoeker wordt stap voor stap begeleid in het verzorgen van een uitvaart. Het is ook mogelijk stappen over te slaan of later te doorlopen.
  • Elke stap wordt kort ingeleid onder 'TOON MEER INFORMATIE'. Daarnaast wordt op overzichtelijke wijze uitgebreide informatie, wettelijke bepalingen en de mate van urgentie aangeboden in onze bibliotheek.
  • Per stap worden producten en diensten aangeboden waaruit een keuze gemaakt kan worden. De betreffende leverancier neemt direct na ontvangst van de bestelling contact op voor het maken van verdere afspraken.
  • Het stappenplan wordt afgerond in de vorm van een afsprakenbevestiging. Dit kan een bestelovereenkomst, een afspraakovereenkomst of een wilsbeschikking zijn (afhankelijk van het stappenplan én de gemaakte keuzes). Deze bevestiging kan opgeslagen en geprint worden. Dit geldt ook voor de eventueel extra opgevraagde informatie.

Betaling (en betaalafspraken)  Indien u ervoor kiest een uitvaartondernemer die aangesloten is bij Doodeenvoudig in te schakelen worden alle producten en diensten na de uitvaart in één keer gefactureerd. Wanneer u kiest voor een bepaald product en betaald met ideal wordt u gebeld door de betreffende leverancier.Wilt u zelf een dienst inkopen kunt u een keuze maken in de webshop en de leverancier neemt contact met u op voor informatie en betalingsvoorwaarden. 

 

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid