]> Doodeenvoudig - EXTRA | WATDOENWIJ | INLEIDING |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

De stappenplannen van Doodeenvoudig

Doodeenvoudig biedt via deze website de mogelijkheid om zelf een uitvaart te regelen.

Zelf een uitvaart regelen? Wil ik dat? Dit zal menigeen zich afvragen. Misschien niet, misschien gedeeltelijk, of wel helemaal. Zelf verzorgen hoeft niet te betekenen alles zelf doen. Het gaat er om die mensen en diensten in te schakelen die passen bij de overledene, de nabestaande of u zelf. Precies weten welke producten of diensten u van een uitvaartondernemer verlangt.

Volgens de Wet op de Lijkbezorging kan en mag er veel. Veel meer dan de meeste mensen weten. En geconfronteerd met een overlijden is er vaak geen tijd om goed geïnformeerd te raken. Terwijl het voor de invulling van een passend afscheid wel uit kan maken. Bepaalde wensen die misschien onmogelijk lijken kunnen vaak toch gerealiseerd worden. Bekendheid met Doodeenvoudig kan voor passende oplossingen zorgen, die anders niet ter sprake waren gekomen.

Betrokkenheid bij de invulling en uitvoering van een uitvaart is onderdeel van het afscheid nemen. En daarmee van het verwerken van het verlies en het rouwproces. Een grote betrokkenheid bij de uitvaart maakt de uitvaart persoonlijk. Voor zowel de overledene als voor de nabestaanden. Het is het laatste wat er gedaan kan worden in (fysiek) bijzijn van de overledene.

Met de stappenplannen biedt Doodeenvoudig de gelegenheid een zo persoonlijk mogelijke invulling van de uitvaart samen te stellen. Op overzichtelijke wijze wordt uitgelegd wat mag, wat kan, wat zelf gedaan kan worden en biedt daarbij producten en diensten aan die nodig kunnen zijn.

 

 

 

 

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid