]> Doodeenvoudig - EXTRA | UITVAARTBEURS | INLEIDING |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Uitvaartbeurzen in Nederland

© www.huureenballon.nl


In Nederland worden regelmatig regionale uitvaartbeurzen georganiseerd. Deze zijn vrij toegankelijk voor publiek. Lokale en nationale bedrijven willen op deze manier hun producten onder de aandacht van het grotere publiek brengen. De initiatiefnemer is vaak een lokale uitvaartondernemer. De opzet kan per regio verschillen, maar over het algemeen worden er door middel van tientallen stands producten en diensten gepresenteerd. De regionale beurzen bieden tevens de gelegenheid om de bezoeker met nieuwe ontwikkelingen kennis te laten maken. Kleinere (al dan niet lokale) ondernemingen krijgen de kans bekendheid te verwerven met voor de bezoeker vaak nieuwe en interessante producten en diensten.

 

 

Eens in de vier jaar wordt de Vakbeurs Uitvaart georganiseerd voor professionals in de uitvaartbranche. De volgende zal zijn van 16 t/m 18 oktober 2008. Verder zijn er nog een aantal andere specifieke beurzen gericht op proffesionals. Deze zijn niet toegankelijk voor het grote publiek.

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid