]> Doodeenvoudig - Disclaimer
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal
Disclaimer


De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Juistheid en volledigheid van de informatie zijn hierbij prioriteit, maar kunnen niet gegarandeerd worden. Doodeenvoudig aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op haar website.

De aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist en waarbij het commerciƫle oogmerk duidelijk moet blijken. Kwaliteit, kleur, afmetingen en overige specificaties van de weergegeven producten kunnen afwijken van het originele product. Dit is mede afhankelijk van het geschikt maken van de afbeeldingen voor vertoning via internet.

Wij besteden grote zorg aan de selectie van leveranciers/adverteerders op de website, onder andere via de vaststelling van strikte voorwaarden. Doodeenvoudig aanvaardt geen aansprakelijkheid voor contact en verdere afhandeling tussen bezoeker/consument en leverancier/adverteerder.

Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid