]> Doodeenvoudig - BIBLIOTHEEK | VERDERLEZEN | ROUWVERWERKING | BROERSENZUSSEN |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Rouw bij Broers en Zussen

Het verliezen van een broer of zus is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak onderschat wordt. Hieronder staan een aantal organisaties die zich speciaal bezig houden met het verlies van een broer of zus.

 

Klik op de afbeelding of de websitelink om naar de website te gaan

rouwverwerkingBroederziel alleen

Deze website richt de aandacht op het verlies van een broer of zus en wil een bijdrage leveren aan maatschappelijke erkenning en herkenning van rouw van broers en zussen.

Uitgebreide website met informatie, individuele therapie, boeken en verschillende activeiten.

Naar de website www.broederzielalleen.nl

 

Werkgroep Broers en Zussenrouwverwerking

De werkgroep Broers en Zussen is bedoeld voor jongeren die een broer of zus verloren hebben. De werkgroep is onderdeel van de Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK)

De werkgroep en deze website stellen je in staat om in contact te komen met andere broers en zussen die dit is overkomen of om informatie te krijgen of ervaringen te lezen over het verliezen van een broer of zus. De werkgroep organiseert bijeenkomsten, lotgenotencontact en heeft op de website tevens een eigen rubriek in het forum

Naar de website van http://broersenzussen.vook.nl/

 

rouwverwerkingLandelijke Stichting Rouwbegeleiding

De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding heeft o.a. als doelstelling het bevorderen van aandacht voor rouw in de privésfeer en in werk- en andere situaties.

Zij besteden ook aandacht aan het verlies van een broer of zus.

Op de website is tevens informatie te vinden over het rouwproces bij kinderen tot 12 jaar. Ook wordt er aandacht besteed aan verlies binnen het gezin met opgroeiende kinderen.

Naar de website van www.verliesverwerken.nl

 

rouwverwerking10 april 2009 Broers en Zussen dag!

Broersenzussendag! Op 10 april 2008 werd de eerste landelijke broers-en-zussen-dag georganiseerd. In navolging van vader- en moederdag.

Broers en zussen worden uitgenodigd en uitgedaagd om zelf iets te organiseren voor (hun) broers en zussen op deze dag. Hierbij moeten de overleden broers en zussen niet vergeten worden ....

Naar de website van www.broersenzussendag.nl

 

 

 

 

Wist u dat...

Doodeenvoudig ook een uitgebreid assortiment uitvaart artikelen heeft? Bijvoorbeeld

Kinderkist  XW-00a/b

Kinderkist XW-00a/b

€ 908,00
Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid