]> Doodeenvoudig - BIBLIOTHEEK | VERDERLEZEN | BEGRAAFPLAATSEN | BEHOUD |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Behoud en aandacht voor begraafplaatsen

Hieronder een aantal organisaties met een speciale aandacht voor begraafplaatsen.

 

Vereniging De Terebinth

 

© www.terebinth.nlDe Terebinth is een onafhankelijke landelijke vereniging met regionale vertegenwoordiging. De vereniging zet zich in voor de funeraire cultuur in Nederland. Behoud van en aandacht voor waardevolle begraafplaatsen en grafmonumenten staat daarbij voorop. Bovendien streeft zij naar een brede toegankelijke funeraire structuur, waarbinnen burgers gemakkelijk hun weg weten te vinden en waar informatie in alle openheid voor iedereen voorhanden is. Ook streeft de vereniging naar een goede en respectvolle zorg voor onze doden en hun nabestaanden.

Voor meer informatie: www.terebinth.nl

 

 

Atelier Terre aarde

© www.atelier-terreaarde.nlUit interesse en uit ideële overwegingen --zeg maar: de liefde voor de funeraire cultuur-- wil Atelier Terre aarde op bescheiden schaal een platform zijn om het taboe rond dood, rouw en begraven te doorbreken en het onderwerp een normale plaats in het leven te geven. Bewuster omgaan hiermee, (durven) denken aan eigen eindigheid, bij leven nadenken over eigen uitvaart zodat de familie zich bij een onverwachte gebeurtenis niet behoeft af te vragen wat uw wensen zijn: dit alles vinden wij een gewoon onderwerp dat zonder schroom of angst besproken zou moeten kunnen worden. Dood en leven behoren immers bij elkaar.

Voor meer informatie: www.atelier-terreaarde.nl

Wist u dat...

Doodeenvoudig ook een uitgebreid assortiment uitvaart artikelen heeft? Bijvoorbeeld

Capri CA-10

Capri CA-10

€ 599,00
Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid