]> Doodeenvoudig - BIBLIOTHEEK | INFORMATIEREGELENUITVAART | OPBAREN | COMBINATIE |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Combinatie van thuis en buitenshuis opbaren

Een combinatie kan ook. De overledene wordt de eerste dagen thuis opgebaard en de laatste dag (of dagen) naar een rouwcentrum gebracht. Zo kunnen de directe nabestaanden rustig afscheid nemen in de vertrouwde omgeving. En de andere mensen, zeker wanneer dit er veel zijn, hoeven niet thuis ontvangen te worden. Die kunnen dan afscheid nemen in het rouwcentrum.

En combinatie kan ook een uitkomst zijn wanneer de begrafenis of crematie in een ander deel van het land zal plaats vinden. Het kan mensen die aan die plaats gebonden zijn, in de gelegenheid stellen nog afscheid te nemen. Een ander voorbeeld kan zijn wanneer de afscheidsdienst in een kerk plaatsvindt en er gelegenheid gegeven wordt om aldaar nog afscheid te nemen van de overledene.

Soms is een combinatie onvermijdelijk. Wanneer de staat van het lichaam het wenselijk of noodzakelijk maakt de opbaring voort te zetten op een andere locatie.

Wist u dat...

Doodeenvoudig ook een uitgebreid assortiment uitvaart artikelen heeft? Bijvoorbeeld

Kinderkist  XW-00a/b

Kinderkist XW-00a/b

€ 908,00
Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid