]> Doodeenvoudig - BIBLIOTHEEK | INFORMATIEREGELENUITVAART | OPBAREN | BUITENSHUIS |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Buitenshuis opbaren

Buitenshuis opbaren kan op verschillende locaties, de meest voorkomende zijn rouw- of uitvaartcentrum, mortuarium, maar soms ook een kerk. De nabestaanden kiezen de locatie voor de opbaring.

Er zijn grote verschillen tussen de ruimtes die aangeboden worden. Dit geldt zowel voor de inrichting en uitstraling van de ruimte, als voor de bezoektijden. Het is dan ook zaak voordat een keuze gemaakt wordt goed op de hoogte te zijn van wat de ruimte te bieden heeft.

Mortuaria zijn over het algemeen minder ingesteld op een opbaring. Niet zelden is de sfeer onpersoonlijk, de ruimte klein en weinig faciliteiten. Dat geldt overigens niet voor alle mortuaria.

Bezoektijden kunnen uiteenlopen van strikte bezoektijden tot zogenaamde vrij toegankelijke kamers. Een veel gebruikte term is die van familie- of sleutelkamer. De nabestaanden krijgen een sleutel (of code) waarmee ze de kamer kunnen betreden. Dit kan op vaste tijden zijn of 24 uur per dag. Het is belangrijk goed te letten op de bezoektijden en de kosten die voor extra bezoeken gerekend worden.

Wist u dat...

Doodeenvoudig ook een uitgebreid assortiment uitvaart artikelen heeft? Bijvoorbeeld

Capri CA-10

Capri CA-10

€ 599,00
Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid