]> Doodeenvoudig - BIBLIOTHEEK | BIJZONDERESITUATIESUITVAART | GEENNABESTAANDEN | INLEIDING |
Winkelmand
€ 0,00
Vertrouwd en veilig betalen met iDeal

Geen nabestaanden


geen_nabestaandeHet blijft een trieste zaak. Overlijden zonder iemand die het laatste afscheid op zich wil of kan nemen. Toch betekent dit niet altijd dat er geen nabestaanden zijn. Soms zijn er wel nabestaanden, maar die kunnen bijvoorbeeld financieel of emotioneel niet in staat zijn zich over de overledene te ontfermen. Soms zijn de relaties met de overledene zodanig dat de nabestaanden de uitvaart niet op zich willen nemen. Het gaat hier dan vaak om ernstig ontwrichte relaties. En soms zijn er werkelijk geen nabestaanden (te vinden).

 

Toch wordt voor iedereen uiteindelijk een uitvaart verzorgd. Dat moet wel. De overheid en wel de gemeente, neemt dan de uitvaart op zich. Het zal duidelijk zijn dat dat een sobere aangelegenheid is. Wie in Amsterdam eenzaam overlijdt, heeft nog een beetje geluk. Sinds 2002 bestaat daar een groep dichters die tijdens de uitvaart een speciaal voor de overledene geschreven gedicht voordragen.

Wist u dat...

Doodeenvoudig ook een uitgebreid assortiment uitvaart artikelen heeft? Bijvoorbeeld

Capri CA-10

Capri CA-10

€ 599,00
Klantenservice Over ons FAQ Maatschappelijke betrokkenheid
  disclaimer   privacy statement   cookie instellingen   inkoopvoorwaarden   algemene voorwaarden   klantenservice  over ons  FAQ  maatschappelijke betrokkenheid